دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو
سرخط خبرها

جنگ نزدیک تر از قبل به اروپا | ناتو به اروپاییان هشدار داد

  • کد خبر: ۹۸۸۶۵
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵
جنگ نزدیک تر از قبل به اروپا | ناتو به اروپاییان هشدار داد
دبیر کل ناتو باز هم از احتمال جنگ علیه اوکراین سخن گفت و تاکید کرد که اروپا برای بدترین حالت آماده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو امروز جمعه درباره بحران اوکراین تاکید کرد، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از اصول خود از جمله حق کشورها برای انتخاب متحدان نظامی خود کوتاه نخواهد آمد.

دبیر کل ناتو روز جمعه از یک پایگاه نظامی در رومانی که میزبان نظامیان ناتو در منطقه دریای سیاه است  به همراه «کلاوس یوهانیس» رئیس جمهور رومانی بازدید کرده است.

براساس گزارش روزنامه واشنگتن پست، استولتنبرگ روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران در ادامه ادعاهای مقامات غربی درباره خطر وقوع جنگ علیه اوکراین تاکید کرد، اروپا باید برای بدترین حالت آماده شود و تاکید اضافه کرد که زمان هشدار برای یک حمله احتمالی رو به پایان است.

وی افزود: ناتو بر سر اصول اصلی خود مصالحه نخواهد کرد و تجاوز روسیه منجر به تشدید حضور ناتو خواهد شد نه کمتر. روسیه از مقامات آمریکا و ناتو خواسته است که از طرح پیوستن اوکراین به ناتو دست بردارند، از استقرار نظامیان خود در کشورهای شرق اروپا خودداری کنند و شمار نظامیان خود در اروپا را کاهش دهند. 

دبیر کل ناتو در مصاحبه با شبکه سی ان ان نیز ادعاها درباره آغاز حمله روسیه را تکرار و مدعی شد که خطر حمله روسیه به اوکراین افزایش یافته است. 

استولتنبرگ همچنین با تمجید از اتحاد کشورهای عضو ناتو گفت، وزرای دفاع ناتو در نشست هفته آینده خود درباره چگونگی تقویت بیشتر ناتو در منطقه دریای سیاه و بالتیک از جمله تقویت یگانهای نظامی بحث خواهند کرد. وی همچنین از پیشنهاد فرانسه برای ایجاد یک واحد نظامی جدید چند ملیتی در رومانی، بلغارستان و اسلواکی استقبال کرد. 

در حالیکه «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس برای رایزنی با همتای روسی خود در مسکو به سر می‌برد، دبیر کل ناتو بر ادامه دیپلماسی تاکید کرد. درخواست مقامات غربی برای حل و فصل دیپلماتیک بحران اوکراین درحالیست که آمریکا و انگلیس و دیگر کشورهای عضو ناتو طی هفته گذشته هزاران نظامی خود را به کشورهای نزدیک با روسیه اعزام کرده‌اند. 

وزیر امور خارجه آمریکا نیز روز جمعه مدعی شد روسیه در حال تجمع نیروهای بیشتری در مرز اوکراین است و هشدار داد که این تهاجم ادعایی حتی ممکن است در جریان بازی‌های المپیک زمستانی پکن رخ دهد. 

بلینکن پس از نشستی با همتایان خود از کشورهای به اصطلاح چهارگانه-استرالیا، هند، ژاپن و ایالات متحده-در ملبورن گفت: «به بیان ساده، ما همچنان شاهد نشانه‌های بسیار نگران‌کننده تشدید تنش روسیه هستیم». وی به رغم این ادعاها، در ادامه با بیان این که ایالات متحده به شدت ترجیح می‌دهد اختلافات با روسیه را از طریق دیپلماسی حل کند، مدعی شد: ما تمام تلاش ممکن را برای تعامل با روسیه انجام داده‌ایم.

خبرگزرای رویترز هم امروز با انتشار تصاویری ماهواره ای از مرز روسیه و اوکراین مدعی شد تصاویر ماهواره‌ای تجاری منتشر شده توسط یک شرکت خصوصی آمریکایی، استقرار جدید نظامیان روسیه را در چندین مکان نزدیک اوکراین نشان می‌دهد.

این درحالیست که روسیه و بلاروس در حال برگزاری یک رزمایش در نزدیکی مرزهای اوکراین هستند و ممکن است تغییرات مورد نظر مربوط به تحرکات نظامی روسیه و بلاروس در رزمایش باشد. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->